Deprecated: Return type of Twig\Node\Node::count() should either be compatible with Countable::count(): int, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/kdcdolfijn/domains/kdcdol-fijn.nl/public_html/wp-content/plugins/timber-library/vendor/twig/twig/src/Node/Node.php on line 213

Deprecated: Return type of Twig\Node\Node::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/kdcdolfijn/domains/kdcdol-fijn.nl/public_html/wp-content/plugins/timber-library/vendor/twig/twig/src/Node/Node.php on line 221
Actie van de vrienden 2019 CIRCUS - KDC Dol-fijn

Actie van de vrienden 2019 CIRCUS

Genieten van het circus

Woensdag 23 oktober 2019 is met heel veel inzet van KDC Dol-fijn en een hele groep vrijwilligers een ontzettend leuk circusfeest gevierd ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van het KDC.

Dit feest werd aangeboden door de Stichting Vrienden van KDC Dol-fijn en mede mogelijk gemaakt door allerlei sponsoren.

Met een circusdirecteur én een leerling als hulp werd het publiek verwelkomd. De Cliniclowns gaven een optreden voor de leerlingen én hun ouders en broers en zussen. Daarbij werden alle kinderen betrokken. Na het optreden konden de gasten in het KDC iets lekkers eten, dat verzorgd werd door Lekker Anderz.

Een deel van de opbrengst die door ouders en leerlingen bijeen is gebracht, stelt Lekker Anderz beschikbaar voor een nieuw project van de Vrienden van KDC Dol-Fijn: een belevingstuin op een grasveld naast de school.

Hartelijk dank!